Ea Fehmerling

Jeg er optaget af at gøre en forskel for mennesker hvor livet rammer udfordringer, hvilket jo hele tiden sker.
Mit speciale er at jeg har særlig erfaring og kendskab til de processer der sker i de sammenbragte familier. Jeg har mærket det på egen krop da jeg selv blev bonusmor i starten af mit voksne liv, her mærkede jeg hurtigt at det er en særlig position man står i, og der er mange tabuer som følger med.
Jeg har arbejdet med dette i over 10 år, og ved at det kan resultere i reaktioner som angst, depression og følelsen af at miste sig selv. De sidste 4 år har jeg hjulpet, rådgivet og undervist kvinder, og nu fædre og familier i takt med at jeg også er uddannet familieterapeut.
Min vision er at hjælpe sammenbragte familier på deres vej til at du/ I kan få lige præcis den familie du drømmer om. For rejsen starter hos dig selv, og jeg vil støtte dig hele vejen.
Jeg kan forsikre dig om at du vil stå et andet sted, end hvor du var før og være dit autentiske jeg og derved en bedre udgave af dig selv, fordi du tager dig selv alvorligt. 
Jeg vil invitere dig om bord på en personlig forandrings -rejse, hvor jeg vil give dig/jer mulighed for at kigge ærligt og kærligt på dig selv, jeres parforhold og din sammenbragte familie.
Jeg lover at du/I kommer hjem med konkrete redskaber til at bryde det negative mønster og starte en ny forandring i dit liv.
Jeg arbejder ud fra tesen om at det er den lille ændring der er vejen til stor forandring.” Det afgørende er at man skal være bevidst og autentisk så man kan være klar på hvad målet er.

Bonusmorgruppen tilbyder et ligeværdigt og gensidigt fællesskab, hvor alle kvinder som er en del af sammenbragt familier og “i samme båd”.
Du kan have en masse mennesker rundt om dig, men alligevel opleve at ingen rigtig helt forstår dig.
Måske har du oplevet at det også er et tabu-belagt emne. Det kan være en befrielse og en stor støtte, fordi du møder andre, der kender de følelser og tanker, der kører rundt i dig, netop fordi de selv har prøvet det.

Jeg benytter min erfaring, viden og redskaber i mit arbejde med gruppen såvel som i par og individuelle sessioner. Men også i mit arbejde som boligsocial medarbejder, hvor jeg laver familiekurser/dage med mere eller mindre udsatte forældre der har udfordringer i deres familier. Jeg bruger min pædagogiske baggrund, samtaleteknikker, kortlægning af gruppedynamikker, konflikthåndtering og selvfølgelig min erfaring som mor og bonusmor. Jeg benytter min viden og deler gerne ud af redskaber i mit arbejde med gruppen såvel som i par og individuelle sessioner. Jeg udvikler hele tiden min viden og indblik i de de mange historier, forløb, strategier og løsninger.

Ea Fehmerling, bonusmor.

Narrativ familieterapeut fra Dispuk. Kognitiv coach fra Commitment Lab. Pædagogisk baggrund.
Dertil benytter min erfaring, viden og redskaber i mit arbejde med gruppen såvel som i par og individuelle sessioner. Men også i mit arbejde som boligsocial medarbejder, hvor jeg laver familiekurser/dage med mere eller mindre udsatte forældre der har udfordringer i deres familier.

Jeg bruger min pædagogiske baggrund, samtaleteknikker, kortlægning af gruppedynamikker, konflikthåndtering og selvfølgelig min erfaring som mor og bonusmor. Jeg benytter min viden og deler gerne ud af redskaber i mit arbejde med gruppen såvel som i par og individuelle sessioner. Jeg udvikler hele tiden min viden og indblik i de de mange historier, forløb, strategier og løsninger.

Luk menu