Oplæg og Foredrag

I bonusmorgruppen, inviterer vi dygtige mennesker inden for faget til at holde oplæg og foredrag for os.

2 gange om året kommer Sia Holm, som vi i sin tid udsprang fra.

Hun holder årligt 1 oplæg for par og 1 for kvinder.

Kasper Hanghøj som er psykolog praktiserende familieterapeut og underviser kommer i februar.- “at stå sammen som par og støtte op om børn der lever i 2 familier med de konflikter der uundgåeligt opstår.

Jeg tager selv ud og holder oplæg og workshops.

Temaer kan være opmærksomhedspunkter i sammenbragte familier,

Flerfamilie-arbejde. I får konkrete øvelser og redskaber til at blive skarpe på jeres familieværdier, hvad der kendetegner lige præcis jeres familie, og redskaber til at finde fælles fodslag for at styrke familiefællesskabet.

Som boligsocial brobygger, har jeg haft fornøjelsen at være tovholder og udvikler af et udvidet skole-hjem-samarbejde mellem skolen der lå op af det boligområde jeg arbejdede i.

Dette arbejde og de resultater vi fik ud af det, kommer jeg gerne og deler ud af.

Jeg benytter min erfaring, viden og redskaber i mit arbejde med gruppen såvel som i par og individuelle sessioner. Men også i mit arbejde som boligsocial medarbejder, hvor jeg laver familiekurser/dage med mere eller mindre udsatte forældre der har udfordringer i deres familier. Jeg bruger min pædagogiske baggrund, samtaleteknikker, kortlægning af gruppedynamikker, konflikthåndtering og selvfølgelig min erfaring som mor og bonusmor. Jeg benytter min viden og deler gerne ud af redskaber i mit arbejde med gruppen såvel som i par og individuelle sessioner. Jeg udvikler hele tiden min viden og indblik i de de mange historier, forløb, strategier og løsninger.

Ea Fehmerling
Bonusmor, Foredragsholder, Familievejleder

Fakta om skilsmisseprocent og sammenbragte familier

46,5 pct. af alle ægteskaber ender i skilsmisse. Det viser de seneste beregning af skilsmisseprocenten i 2012. Der er tale om en kraftig stigning i forhold til året før, hvor skilsmisseprocenten var 43,8. Beregningen er lavet for perioden 1986 til 2012.

75% af de sammenbragte familier skilles igen, så det kræver noget at få den til at lykkes.

– Danmarks Statistik

Luk menu